[TuT]Kako pravilno RP-ati Hitmana

  • Začetnik teme Aade_Burns
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Aade_Burns

A
Hitman Agency je tajna organizacija stovrena samo za jedan cilj,UBIJANJE.Svaki Agent Hitman Agencije je Genetski Modifikovan covek stvoren za ubijanje i nista vise.Ta genetski modifikovana deca se obucavaju od cetvrte godine da budu Ubice sve do dvadeset godina kada i sami postaju zvanicne ubice.

image.php


OBUKA


Obuka Hitmana je jednostavno receno besprekorna.Oni se od cetvrte godine zivota treniraju na sve moguce nacine,fizicki,psihicki,mentalno...Na primer jedan vid fizicke obuke je i ciljanje sniperom gde neko lako moze da zavrsi mrtav.Neki cak provode i dane u ucionici uceci svaku mogucu situaciju i kako da reaguju u njima te nauce da se snalaze u svim tim situacijama.Hitmanu je pistolj kao treca ruka,on se brine o njemu,ne ispusta ga iz vida.Koristi ga u skoro svakoj misiji koju izvrsi...

image.php


INICIJACIJA


Inicijacija je poseban odred kada Hitman dobija svoje vlastito oruzje kao sto se i mora osisati na celavo te dobija tetovazu sa specijalnim BarCodeom u kojem se nalazi njegov CodeName.Taj code je lako provaliti to jest njegovo ime i broj agenta,na primer da je broj 6864964694,agentov broj je 94 to jest zadnja dva broja u tom BarCodeu je njegov CodeName.Kada se inicijacija zavrsi on je sada zvanicno clan Agencije i mocice da radi zadatke koje mu ta misteriozna agencija postavi.

image.php


OPREMA


Dobra oprema je kljucna za izvrsenje zadatka. Pre kretanja u bilo kakvu misiju morate proveriti da li je sve na mestu: Dimne bombe,prigusivaci za pistolj,da li su sarzeri puni,da li lampa radi,da li je fiber wire dovoljno zategnut...Morate detaljno proveriti svaki deo opreme kako bi bili sigurno da necete omanuti u misiji. Na slici je prikazana jedna standardna Hitman oprema koja se sastoji od pistolja,sarzera,prigusivaca ili ty silencera,dve dimne bombe,runce lampe te minijaturni dvogled i set nozeva kao i spricevi sa raznim sedativima za neosposobljivanje zrtve.

image.php


UBISTVO


Kada ste proverili opremu i videli da je sve uredu te da mozete da krenete na izvrsenje misije,pre svega vam treba tacno kretanje zrtve te Savrsena pozicija sa koje bi da je ubijete.Ali to sve zavisi od narucioca ubistva zato sto Narucioc ima mogucnost da izabere da li ce ubistvo biti javno ili nasamo. Ukoliko je ubistvo javno,najcesce se koristi Sniper.Ukoliko je privatno tu vec imate milion opcija kao Pistolj sa prigusivacem ty silencerom,da ga zadavite Fiber Wireom,da mu ubodete sedative tako da ga onesposobite trajno,da mu zabijete noz u ledja te ga ubijete.Imate milion opcija za ubijanje.Ali sto je najvaznjije morate se pobrinuti da nema nikakvih dokaza,spalite telo,stavite oruzje koje ste koristili za ubistvo u neku kutiju ili kofer te ubacite bombu i unistite to oruzje,podmetnite nuklearnu bombu pod tu zgradu gde je ubistvo izvrseno te je sravnite sa zemljom.Imate bezbroj opcija Kako izvrsiti ubistvo te je to na vama

image.php


OOC SAVETI


1. Trudite se da uvek izvrsite ubistvo sto diskretnije da vas niko ne vidi.

2. Ako vec idete na ubistvo,parkirajte auto daleko od mesta ubistva te izvrsite ubistvo i vratite se u auto,ali pre toga ga dobro sakrijte.

3. Mocete cak izvrsavati zadatke u paru sa drugim agentom u smislu da vam on kao Insider govori gde je zrtva.

4. Mastajte te sami izmislite nacin ubijanja te vas RP!


Napisao ja
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back
Top